Interaktiiviset WEB-presentaatiot


Toteutamme erilaisia verkkoselaimissa toimivia kolmiulotteisia, interaktiivisia esityksiä. HTML5/Javascript -tekniikalla tehdyt esitykset toimivat sekä mobiililaitteilla että tietokoneilla, ilman selaimen lisäosien lataamista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, mahdollisuudet ovat rajattomat!

YIT: Gustavinkartano Wanha Mylly, Kuopio

3D-pyöräytys YIT:n kohteesta Kuopion sataman alueella. Pyöräytys käyttää esirenderöityjä kuvia, jolloin kuvanlaatu ja yksityiskohtaisuus säilyy hyvänä. HTML5/Javascript -tekniikalla toteutettuna se toimii moderneissa selaimissa, myös mobiililaitteilla.

Insaco Oy: 3D Kylpyhuonesuunnittelu.fi

Insaco Oy:lle tehty kylpyhuoneen 3D-suunnitteluohjelma toteutettiin selaimessa toimivalla Three.js -kirjastolla. 3D-koodauksesta vastasi Hurja Solutions ja backend- ja hallintapuolen koodasi Soketti Innovations Oy.

naumanen.3dkylpyhuonesuunnittelu.qs.fi/

360°-panoraamat / VR

360°-panoraamoissa olet kohteen sisällä ja pystyt katselemaan kohdetta mihin ilmansuuntaan tahansa! Esirenderöidyt panoraamakuvat takaavat saman kuvanlaadun kuin mitä saat 3D-visualisointikuvissa.

Tilaa voidaan katsella VR-headsetillä päätä kääntämällä, tai hiirellä tietokoneilla ja sormella mobiililaitteilla. Kohteessa voi olla useita panoraamapisteitä. Esitys toimii uusimmilla web-selaimilla.